…με εμάς

Κτηνιατρείο Δημ. Ν.Τράκα

trakasvet_logoΤο κτηνιατρείο D.Trakas Vet&Pet ιδρύθηκε πριν από 32 χρόνια, στην ευρύτερη περιοχή της Νίκαιας, από τον κτηνίατρο κο Δημήτρη Τράκα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται επί των οδών Καραολή Δημητρίου & Πέτρου Ράλλη, κι είναι εύκολο σε πρόσβαση μέσω των λεωφορείων Β18, Γ18, 909, 820 και του τρόλεϋ 21. Η πρόσβαση οδικώς είναι εύκολη, και από τους δύο κεντρικούς δρόμους, και αναλόγως την ώρα υπάρχει και δυνατότητα στάθμευσης.

Το κτηνιατρείο εξυπηρετεί ένα μεγάλο φάσμα αναγκών των πελατών του, που κατά κύριο λόγο έχουνε να κάνουνε με μικρά ζώα και κατοικίδια, και δραστηριοποιείται ενεργά σε πολλά στάδια της φιλοζωίας και της οικολογίας, και της γενικότερης ενημέρωσης των πολιτών για τη συνύπαρξη με τα ζώα.

Σας προσκαλούμε και στη σελίδα μας στο Facebook, και στα υπόλοιπα μέσα, όπου θα μπορείτε να είστε ενήμεροι για τις συνεργασίες μας και τις όποιες προσφορές μας. Σύντομα κοντά σας και με e-shop!

Δημήτριος Ν.Τράκας

Ο κτηνίατρος κος Δημήτρης Τράκας σπούδασε στη Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από την οποία αποφοίτησε το 1982, για να επιστρέψει αμέσως πίσω στις περιοχές όπου μεγάλωσε και να ασκήσει το επάγγελμα του. Ετσι πράττει κι έκτοτε. Κάτοικος της περιοχής του Κορυδαλλού ως παιδί, απόφοιτος της Ελληνο-Γαλλικής Σχολής «ο Αγιος Παύλος» (Saint Paul) του Πειραιά κατά τα έτη του γυμνασίου και του λυκείου, ίδρυσε το κτηνιατρείο του στη περιοχή της Νίκαιας, με απώτερο σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των φιλόζωων εκεί. Τελικώς όμως, η αγάπη του για τα ζώα τον οδήγησε να ασχοληθεί ενεργά με τις ανάγκες των φιλοζωικών οργανώσεων και των φιλόζωων και σε άλλους Δήμους και Νομούς της Ελλάδας, με τους οποίους πλέον έχει στενές σχέσεις, όπως Πρέβεζα, Λευκάδα κ.α.

Οι γνώσεις του πλέον καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα εξειδίκευσης σε ό,τι αφορά τη περίθαλψη και θεραπεία μικρών ζώων, από απλά περιστατικά μέχρι και γενική χειρουργική. Για όποια σας ανάγκη, εάν δεν μπορέσει να σας εξυπηρετήσει ο ίδιος, βρίσκεται στη διάθεση σας ένα δίκτυο συνεργατών που θα προσπαθήσει να βρει τη καλύτερη δυνατή λύση στις ανάγκες σας.

Έχει τη χαρά ότι ήταν ένα από τα κύρια μέλη που έθεσαν τις βάσεις για τη λειτουργία του πρώτου Δημοτικού Κτηνιατρείου στη Λευκάδα, το οποίο ξεκίνησε στις 24 Απριλίου 2013 να υποδέχεται και να περιθάλπει αδέσποτα ζώα, όπως μπορείτε να δείτε και στο τομέα «Έγραψαν για εμάς…».

Σύντομο βιογραφικό του γιατρού στα αγγλικά εδώ!

Συνεργάτες Ιατρείου:

Παπαδομήτσος Χρήστος, κτηνίατρος

 

lilianΛίλια Τσακνή, βοηθός

Απόφοιτος του ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής Θεσ/νίκης (1991).

Εχει εργαστεί στο τότε Υπουργείο Γεωργίας (νυν Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων), και στο Ινστιτούτο Τεχνητής Σπερματόγχυσης στα Διαβατά.

Εργάζεται μαζί μας από τα 1997, αναλαμβάνοντας χρέη βοηθού κτηνιάτρου και γραμματειακής υποστήριξης στο κτηνιατρείο, πάντα στο πλευρό του ιατρού κου Τράκα.

mariaΜαρία Κουργιάννη, καλλωπισμοί

Με ενεργό φιλοζωική δράση σε σωματεία της Σαλαμίνας και του Πειραιά, ασχολείται με τον καλλωπισμό των ζώων πάνω από 20 χρόνια, αρχικά ερασιτεχνικά και κατόπιν επαγγελματικά.

Απόφοιτος της Σχολής Αεροσυνοδών AST, εργάστηκε σε ναυτιλιακή εταιρεία για περίπου 10 χρόνια πριν αφοσιωθεί τελείως στη μεγάλη της αγάπη που είναι τα ζώα. Η ίδια διατήρησε pet shop επί 15 χρόνια στη περιοχή του Ασπροπύργου.

Είναι συνεργάτης μας τα τελευταία 6 χρόνια, και μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για το καλλωπισμό του ζώου σας μέσω του ιατρείου μας.

https://mkourgiannni.wordpress.com/

Advertisement